Diensten.

Bij Gipsplaten Afwerken Zonder Stucen bieden wij verschillende pakketten voor het afwerken van gipsplaten. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Gipsplaten afwerken

Ons team kan gipsplaten afwerken zonder te stucen vanaf €13,99 per m2. Dit is inclusief hoogwaardig behang en latex verf. Wij werken alleen met de beste materialen!

Behangen en sauzen

Wij bieden altijd de mogelijkheid tussen 150 gram en 200 gram. Dit zijn de beste behangdiktes wanneer het gaat om nieuwbouw.

A+ Totaal pakket

Dit A+ pakket heb je echt nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen je muren egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Moeten wij ook het plafond doen?

Over het algemeen gaat het vaak om het afwerken van muren. Toch kunnen wij ook plafonds behangen en schilderen. Dit kom je vaak tegen bij nieuwbouwwoningen waar klanten bang zijn voor stucwerk scheuren.

Muren behang klaar maken

Niet elke muur die wij tegenkomen is egaal. Dit is dan ook de reden waarom altijd een stukadoor en een professionele behanger hebben klaar staan.

100% Garantie op het beste eindresultaat

Vanwege onze 20+ jaar ervaring in de bouw, durven wij altijd met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouw projecten op de voet volgen? Volg dan het laatste nieuws bij Advies Nederland. Zij geven elke maand updates over projecten.

Krijg je een nieuwe woning of wil je een bestaande renoveren? Dan kun je altijd bij ons gratis en vrijblijvend een goedkope offerte op maat aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven