Over ons.

Al tientallen jaren is www.gipsplatenafwerkenzonderstucen.nl een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er veel behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en vaklui. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Je leest online vaak dat consumenten op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Onze organisatie besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren wanden en plafonds strak op!

Enkele Teamleden

Geert van Gipsplaten Afwerken Zonder Stucen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij grote bouwbedrijven ervoor dat aangesloten vakmannen kwaliteit leveren.

Luis van Gipsplaten Afwerken Zonder Stucen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij Steigerbouw en al onze andere aangesloten bouwbedrijven.
Sander van Gipsplaten Afwerken Zonder Stucen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwame virtual assistant met ervaring.

Wil je graag een project doornemen?

Het team van Gipsplaten Afwerken Zonder Stucen staat zeven dagen per week voor je klaar! We hebben een landelijke dekking met professionele wandafwerkers.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je inzicht in de kosten per m2? Dan kun je bij ons altijd een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven